Derbi BO! Olimpija : Maribor, sobota, 21.11.2015 ob 20:15 – VSI NA SEVER!

Dober dan, Ljubljana!

Z veseljem sporočamo, da smo iz večih virov dobili potrjen sobotni termin, 21.11.2015 ob 20:00 za dolgo pričakovani derbi, ki je bil prestavljen zaradi nesposobnosti države in njihovih organov. V glavnem… spodaj najdete čisto vse možne podatke, o kartah, o vstopu, o koreografiji in tako dalje.

Najprej glede kart za člane. Člani imajo karte za Sever rezervirane, po ceni 3 EUR in jih lahko kupijo samo na dan tekme. Prodaja kart na dan tekme bo v Baru Krt od 17:00 do 19:00 in na štantu pred Severom, od 18:00 do 19:45. Ob 19:45 se tudi zaprejo vrata na tribuno. Če še nisi član – dalo se bo tudi včlaniti. Preveri spodaj.

Ma da ste VSI pravočasno na Severu, tudi ostalim obiskovalcem tekme pa predlagamo in zahtevamo, da so zaradi izvedbe koreografije na štadionu vsaj 20 minut pred začetkom tekme!

Nečlani. Karte so od danes naprej na voljo v Baru Krt v delovnem času po ceni 6 EUR za šankom. V kolikor bodo ostale, pa ne računati na to, bodo na voljo tudi na dan tekme. Za ure in lokacije prodaj preveri zgoraj.

Tisti, ki imate že karte kupljene od prej – veljajo in jih ni potrebno menjati. Vsi morate na hrbtno stran karte napisati svoje ime, priimek in naslov. Ker je za tekmo uvedena personalizacija, rabite skupaj s karto na vhodu pokazati osebni dokument (osebna, vozniška, potni list).

Glede včlanjevanja. Za nami je že polovica sezone, zato smo se odločili, da zmanjšamo ceno članske na enotnih 20 EUR (tako za stare kot za nove člane). Včlaniti se bo dalo samo še na včlanjevanju, v petek, dan pred tekmo od 15:00 do 17:00 na Tržnici, v Baru Arkade in na dan tekme na našem štantu pred Severom. Po tem datumu včlanjevanja v skupino ne bo več.

Naša trgovina bo z vsemi možnimi artikli (na voljo so tudi na http://green-dragons.com/shop) odprta na štantu pred Severom in, kot je že v navadi, na sami tribuni bo shop odprt od 19:00 naprej.

Sedaj, ko so čisto vse informacije za sobotni spektakel znane – pa je potrebno le naslednje – popolna mobilizacija vseh sil, nakup kart, obleči šal in VSI NA SEVER!