ČAS JE ZA VEČNI DERBI – Štadion Stožice, Sever – sobota, 20:15

Pred nami je večni derbi, ki ga že vsi več kot mesec dni nestrpno čakamo. Karte “še nikoli” niso šle tako dobro, kot gredo za ta derbi. Prostora na Severu je omejeno, nekje okoli 1.600, in verjamemo, da bo številka Dragonsov na Severu rekordna.

Najprej, glede vstopnic. Cena kart za nečlane je 6 EUR.

  • Dobijo se v delovnem času bara Krt pod Mercatorjem na končni dvajsetke, do vključno petka.
  • Dobile se bodo tudi v petek, dan pred derbijem, od 16:00 do 18:00 v Baru Arkade na ljubljanski tržnici. Tam se bo daljo tudi včlaniti in kupiti artikle.
  • V kolikor bodo karte ostale, se bodo dobile tudi na dan tekme v Baru Krt in pred Severom na štantu.

Člani imate karte zagotovljene in jih dobite na dan tekme, po ceni 3 EUR:

  • v Baru Krt od 17:00 do 19:00
  • na štantu pred Severom od 18:00 do 19:300

Vključno z derbijem zaključujemo z včlanjevanjem v skupino za to koledarsko leto. Ker je pol sezone že za nami, je članska sedaj na voljo po enotni ceni 20 EUR, tako za stare, kot za nove člane. Včlanite se lahko v petek, v Baru Arkade od 16:00 do 18:00, ali na dan tekme na zgornjih terminih (Bar Krt, štant pred Severom).

V našem GD SHOPU je na voljo ogromno artiklov, za nakup pa bodo na voljo tudi v petek v Baru Arkade, in na dan tekme, na štantu pred Severom, odprt pa bo seveda tudi GD SHOP na tribuni. Ne pozabite, člani imate 20% popust.

Zaradi izvedbe koreografije je nujno, pa ne samo za tiste, ki greste na Sever, ampak tudi za vse ostale navijače Olimpije na drugih tribunah, da ste na svojem mestu vsaj pol ure pred tekmo. To je 19:45.

Vsi, ki boste na Severu – verjetno ste slišali za osebno tragedijo našega dolgoletnega člana, kateremu je bolezen odvzela ljubezen, njunim trem otrokom pa mamo. Vsak evro, ki ga boste dali v “škatlo” bo dobrodošel.

VSI NA SEVER!