Pokalni derbi in gostovanje v Kidričevem

Pokalni derbi, sreda 5.4. ob 20:15

Kaj je pičke, a ste se malo razvadili? Imelo smo prvo mesto, dobro igro, vse v  izgledalo v najlepšem redu – takrat je najlažje biti na tribuni. Sedaj, ko se je pa pokazala resnična situacija, moramo stopiti skupaj in premagati apatijo.

Dovolj je izgovorov, čas je, da pokažete pripadnost grupi in klubu!

Gre za jeben derbi, pokalni polfinale, bolj pomembno od tega ne gre. Tako, da VSI NA SEVER!

Karte za nečlane (6€) so že na voljo v bar Krt (Vojkova 89), članom hranimo karte in bodo na voljo pred tekmo na stojnici pred Severom. Prav tako vsi artikli iz naše ponudbe, več o tem spodaj.

Aluminij : Olimpija

Pred pokalno tekmo nas čaka še gostovanje v Kidričevo, na podlagi naših preteklih predstav je potrebno, da tudi to gostovanje oddelamo kot se spodobi. Organiziranega prevoza ne bo. Tekma je v nedeljo ob 16:00, ugoden termin, tako da zberi svojo ekipco in se vidimo na “tribuni”.

Karta stane 5€,  dobi se na vhodu. 

Ponudba v GD shopu

Na derbiju bodo na voljo novi šali Green Dragons 1988 in pa paket, ki ga sestavljata Jopa T.S + set nalepk , cena paketa je 20€.

Novi pa bodo tudi šali Olimpija Ljubljana, GDLJ 1988, Ljubljana, Bar šal Ljubljana, štumfi Ljubljanamajice Ljubljana – Mesto zmajev in Tvoji Dragonsi,  polo majica Ljubljana pa kapucar Green Dragons ter seveda vsi ostali izdelki iz naše ponudbe.