DobroGDelnost

Dragonsi smo ponovno stopili skupaj in strnili vrste, kot že ničkolikokrat, ko je bilo to potrebno. Če smo se v prvem valu epidemije spomnili na tiste v prvih bojnih vrstah spopada z virusom, smo se tokrat odločili, da podpremo najstarejše in najmlajše.

Stanovalci v domovih za starejše so v teh težkih časih osamljeni, brez pravega stika s svojimi najbližjimi, povrh vsega pa so ravno oni tisti, ki se morajo virusa najbolj bati.

Ker pa na mladih svet stoji, smo se odločili sodelovati tudi pri projektu Čarobna zima, ki spada pod okvir programa Botrstvo. Več si lahko prebereš na https://www.carobnazima.si/

GD spletna trgovina

  • Poštnina

    Poštnina v spletni trgovini je enotna, 5,39 EUR. Pošiljamo dvakrat tedensko preko pogodbenega partnerja (GLS).

  • Kje se še da kupiti artikle

    Artikle se da kupiti na vsaki domači tekmi NK Olimpije na severni tribuni in na štantu pred severom.

DobroGDelnost

Kupi zaščitno obrazno masko zase in svoje najbližje, mi pa bomo znesek od prodanih mask v celoti namenili za oba zgoraj opisana projekta.

Pripravljamo dodatno majhno presenečenje za vse obdarovance, a to naj zaenkrat ostane še skrivnost!

Apeliramo na vse, da nam pomagate zbrati čim več sredstev, ki jih bomo namenili najbolj ranljivim skupinam in poskrbeli za nasmehe na njihovih obrazih.

K sodelovanju vabimo tudi vsa zainterisirana podjetja, katere prosimo, da se nam javite na dobrodelnost@green-dragons.com.

Nakup maske

Z nakupom  ene ali več obraznih mask, boste sodelovali v  projektu Čarobna zima, in poskrbeli, da bodo stanovalci v ljubljanskih domovih starejših konec leta pričakali z nasmehom na obrazu.

Za več informacij in vprašanja smo vam na voljo na

dobrodelnost@green-dragons.com.

Starejši so osamljeni

Mladi zmajčki si lahko na spodnjem gumbu prenesete dokument, na katerega lahko prenesete risbico ali lepo misel ter s tem nekomu narišete nasmeh na obraz. Ne pozabite na podpis in starost.

Risbo nato poskenirajte ali fotografirajte in pošljite na

dobrodelnost@green-dragons.com ali na našo Facebook stran.

Donacije

V kolikor želite finančno podpreti akcijo ali pa želite k akciji pristopiti kot podjetje nam pišite na dobrodelnost@green-dragons.com. Za več informacij o donacijah in sodelovanju nas lahko kontaktirate tudi preko družabnega omrežja Facebook.

ZATO, KER ZNAMO SKUPI DRŽAT!