12. Tradicionalni Green Dragons turnir, sobota 3.9 ob 10:00

Navijaška skupina Green Dragons v soboto, 3.9.2016 organizira tradicionalni, že dvanajsti Green Dragons turnir v Jami. Turnir, ki je bil tradicionalno na začetku pavze, se je tokrat zaradi prenove jame, igrišč in garderob premaknil na prvo reprezentančno pavzo v sezoni.Sprememb, glede na lansko leto ni veliko.

Ker skrbimo za naš podmladek in lastnino NK Olimpije bomo za travo v jami skrbeli malo bolj pozorno kot prejšnja leta – na voljo pa bodo tudi tuši v novih garderobah.

Pravila
Igra se 4+1, vsaka ekipa pa ima lahko še 3 menjave (v primeru poškodbe oz. v večini primerov prevelike alkoholiziranosti kakšnega člana ekipe). Ekipa torej šteje najmanj 5 in največ 8 članov. Kako je z nečlani na turnirji? Niso tolerirani. Izjema so ekipe, ki so tradicionalne na turnirju. Same vedo, katere so, gre pa za ljudi, ki so v preteklosti pustili velik pečat v skupini in za ekipe, ki na turnirjih igrajo že od vsega začetka.

Prostora je za 16 ekip. Sistem igranja je določen – 4 skupine, 4 ekipe, vsak igra 3 tekme. V playoff se uvrstita 2 najboljši ekipi. Če je ekip manj se sistem lahko spremeni, vsaka ekipa pa bo zagotovo odigrala najmanj 2 tekmi. Tekme se bodo predvidoma začele ob 10:00. Igra se 2*10min, razpored turnirja pa bo objavljen po žrebu, datum žreba bo objavljen naknadno.

Prijava na turnir poteka spodaj, preko obrazca, plačilo prijavnine pa je tokrat na dan turnirja, ob prevzemu majic – nujno izpolnite koliko majic potrebuje vaša ekipa. Prijavnina znaša, tako kot lansko leto, 15 EUR na osebo – dve majici, 2 bona za pijačo in bon za hamburger.

Green Dragons Ljubljana

Prijave za GD turnir