12 – Olimpija : Celje, nedelja, 13.3.2016 ob 16:55

Nadaljujemo v nedeljo!

Za nami je odlično gostovanje in s tem tudi obveza, da se tekme v nedeljo udeležimo v zasedbi, ki se za našo skupino spodobi. Vsi, ki ste bili v Mariboru pokažite podporo tudi na naslednjih 12 ih tekmah.Vsaka tekma je pomembna, na vsaki bo grmelo iz dela tribune, kjer bomo nastanjeni mi!UDELEŽBA V NEDELJO JE OBVEZNA – MORAŠ BITI Z NAMI!"Tisoč src za tebe bije, ker ti si Olimpija šampion!"PS. Deli video med svoje prijatelje…

Posted by Green Dragons Ljubljana on Monday, March 7, 2016

Samo še 12 tekem nam manjka do zastavljenega cilja. Gostovanje v Maribor je bila res velika stvar za našo navijaško skupino – in vsi, brez izjeme, smo ga izpeljali perfektno. Od povsod so deževale čestitke, SMSi, klici – in vsi so povedali isto – da naj nadaljujemo na zastavljeni smeri, da naj še kar naprej delamo in da smo na robu tega, da iz naše skupine, napravimo resno evropsko grupo.

Za to bo pa potrebno malo bolj resno hoditi tudi na domače tekme in leva gostovanja. Na zadnjih dveh derbijih smo nafilali kop, tako doma, kot tam gor, v Mariboru in sramota bi bila, če bi se nas v nedeljo, na tekmi proti Celju ne bi zbrala neka konkretna številka. Olimpija igra za prvaka! 

Tvoje mesto je na Severu. Tako pokažeš svoj odnos do navijaške skupine. Vrata in prodajalna kart bo odprta 1 uro prej, pred Severom.

Cena vstopnic za sever je tokrat 3 EUR za člane in 5 EUR (pet) za nečlane. Odprt bo SHOP, tako pred, kot na tribuni.

Naj spomnimo – na voljo bodo tudi naši novi bar šali.

PS: Windstopperji naj bi bili na voljo pred naslednjo domačo tekmo.

VSI NA SEVER!