Olimpija : Maribor, sobota 15.10 ob 20:30

0
shares
Bodi prvi, ki stran deli na družabnih omrežjih
Deli na Facebooku
Deli na Twittru
Delin na Google+
Deli na LinkedInu
Deli na Pinterestu
Deli na StumbleUpon
+
Kaj je to?

Zadnja navodila

Karte so danes, v petek, in na dan tekme do razprodaje za nečlane na voljo v Baru Krt po ceni 6 EUR. Še vedno se lahko tam včlaniš.

Karte za člane so na voljo od 18:00 do 19:45 pred Severom po ceni 3 EUR.

V kolikor bodo karte za nečlane še ostale, bodo na voljo pred Severom.

Listki za personalizacijo so v Baru Krt, ali pred Severom. Ne pozabi na osebni dokument (ja, vozniška je ok!)

Prodaja artiklov bo pred tribuno C, pred tribuno B in na Severu. Se vidimo!

Vsi smo na severu ob 19:45!

 

V soboto, 15.10.2016 je na sporedu večni derbi. Dan, ki ga z nestrpnostjo pričakujemo vsi, ki nam je Olimpija v srcu. Pričakovanja so velika. Tako na terenu kot na tribuni.

Sever bo poln, zato si vstopnice zagotovite čimprej. Nečlani jih lahko kupite v Baru Krt, ki je odprt vsak dan, razen v nedeljo od 7:00 do 22:00, pod Mercatorjem na končni številke 20 v Stožicah. Cena karte je 6 EUR za nečlane. V Baru Krt se da tudi včlaniti – akcijska cena, za člansko do konca sezone je sedaj 30 EUR. Po derbiju z Mariborom se najverjetneje ne bo več dalo včlaniti v tem koledarskem letu. Tako za karte kot za članske se obrnite za osebo za šankom.

Na naši tribuni veljajo napisana in nenapisana pravila – zato si pred tekmo nujno preberite navodila, ki bodo razobešena na vhodih – hkrati pa sledite navodilom vodij in upoštevajte starejše in bolj izkušene člane.

Člani karte prevzamete na našem štantu (po ceni tri eure), pred vhodom, od 18:00 do 19:45. V kolikor bo kaj kart ostalo tudi za nečlane, bodo na voljo ravno na štantu. Spremljajte FB.

Sever mora biti ob 19:45 zapolnjen do zadnjega kotička.

Tako pred Severom kot pred C tribuno bo od 18:00 naprej prodaja naših artiklov, odprt (med polčasom in po tekmi) pa bo tudi shop na Severu. Več na SHOP.

Green Dragons Ljubljana

Deli na Facebooku
Deli na Twittru
Delin na Google+
Deli na LinkedInu
Deli na Pinterestu
Deli na StumbleUpon
+