VSI NA SEVER – Nedelja, 17:45 – Olimpija : Krško

0
shares
Bodi prvi, ki stran deli na družabnih omrežjih
Deli na Facebooku
Deli na Twittru
Delin na Google+
Deli na LinkedInu
Deli na Pinterestu
Deli na StumbleUpon
+
Kaj je to?

Sektor v Domžalah je bil napolnjen do zadnjega kotička, glasna podpora Olimpiji pa na žalost ni bila dovolj za nove tri točke. Po dveh slabših rezultatih je tekma proti Krškim zelo pomembna za to, da se obdržimo na prvem mestu na lestvici.

Dragonsi smo že prejšnji teden začeli z akcijo deljenja letakov po srednjih šolah, ker je bil odziv na akcijo zelo pozitiven pa z (razširjeno) akcijo nadaljujemo tudi za tekmo s Krškim. Tisti, ki bi radi pomagali pri akciji osveščanja naših srednješolcev – izpolnite spodnja anketna okenca, mi vam pa bomo v sredo oziroma v četrtek prinesli željeno število letakov, vi pa poskrbite, da bodo podeljeni med vaše sošolce.

V nedeljo je tekma ob 17:45, cena karte pa je 3 EUR za člane in 6 EUR za nečlane. Pred severom bomo od 17:00, dalo pa se bo tudi včlaniti. Seveda, odprt bo tudi shop – vse podrobnosti o novih artiklih pa ponavadi objavljamo na našem facebooku. Po tej tekmi sledi reprezentančni premor. Dragonsi bomo karte za tekmo z Litvo imeli po ceni 5/10 EUR. Spremljajte našo spletko.

Rad bi pomagal pri deljenju letakov po srednjih šolah

Izpolni spodnji formularček da dobimo tvoje podatke, v sredo/četrtek ti bomo dostavili letake. Vpišite tudi tisti, ki hodite v šolo v drugih krajih (Domžale, Kočevje,…) in pomagajte skupini pri rasti!

Deli na Facebooku
Deli na Twittru
Delin na Google+
Deli na LinkedInu
Deli na Pinterestu
Deli na StumbleUpon
+